Case Jolie

Suomen suurimpia luonnonkosmetiikan verkkokauppoja

 

Case Jolie

Jolie.fi on yksi Suomen ensimmäisistä ja suurimmista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista liikevaihdoltaan sekä tuotteiden määrältään. Jolie kuuluu Transmeri Groupiin.

Vuonna 2018 he päättivät vaihtaa verkkokaupan alustan skaalautuvammaksi. Vanha alusta oli MyCashFlow ja sen kehittämisen rajat olivat tulleet vastaan.
Jolie valitsi meidät kumppaniksi ja uusi kauppa julkaistiin aikataulussa kesäkuussa 2018. Uusi alusta on mahdollistanut esimerkiksi Google ja Instagram Shoppingin käyttöönotot, paremman muokattavuuden ja skaalautuvuuden. Käytössä on myös hieman erikoisempia ominaisuuksia kuten esimerkiksi ilmaiset näytetilaukset.
Lisäksi rakentamamme integraatiot toiminnanohjausjärjestelmä SAP:iin säästävät manuaalista työtä ja satoja työtunteja.

Casen

pääpointit

  • Mobiilille optimoitu käyttökokemus.
    Suurin osa sivuston liikenteestä tulee sosiaalisen median mainoskanavista, joita kulutetaan pääosin kännykällä. Mobiilikokemus on ollut suunnittelun keskiössä ja tulokset puhuvat puolestaan.
  • 25 % parantunut konversio.
    Ostokokemus on nyt erittäin johdonmukainen ja esimerkiksi kassavaiheesta on poistettu turhat sisällöt, jotta käyttäjä vie ostoksen loppuun.
  • 5,7 % suurempi keskiostos.
    Sivustolla tehdään lisämyyntiä tuotekorteissa ja ympäri sivuston. Tämä on johtanut keskiostoksen kasvamiseen ja parempaan kannattavuuteen.
Ota yhteyttä myyntiin

 

 

Matti Ikäläinen
Myynti- ja markkinointijohtaja
040 569 4697 | matti.ikalainen@eeco.fi

 

 

Sani Hassinen
Myynti
045 7877 5807  |  sani.hassinen@eeco.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Takaisin ylös