Shopify-verkkokauppa,
joka tukee liiketoimintasi kasvua

Shopify on SaaS-pohjainen, yksi Maailman nopeiten kasvavimmista verkkokauppa-alustoista. Kauttamme saat ammattimaisen Shopify-verkkokaupan nopeasti ja vaivattomasti.

Verkkokauppa skaalautuu liiketoimintasi mukana, eikä siinä tule rajat vastaan.

shopify-verkkokauppa-hero

Shopify verkkokauppa

Shopify on yksi on Maailman ja Suomen käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista. Shopifytä käyttää yli 1,7 miljoonaa yritystä, 175 maassa, joten alusta on varsin turvallinen valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen.
Meillä Eecolla on omaa verkkokauppiaskokemusta ja olemme tehneet yli 70 verkkokauppaa asiakkaillemme. Meille tärkeintä on rakentaa verkkokauppiaalle työkaluja, jotka myyvät ja skaalautuvat liiketoiminnan kasvaessa.

1. Nopea ja kustannustehokas käyttöönotto

SaaS-pohjainen Shopify mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean käyttöönoton, koska kaikkea ei tarvitse räätälöidä vaan voidaan hyödyntää Shopifyn valmiita teemoja.

2. Palvelintila ja tietoturva samassa paketissa

Shopify-verkkokaupan kuukausimaksu sisältää aina palvelinkulut ja tietoturvapäivitykset. Palvelin skaalautuu verkkokaupan tarpeen mukaan automaattisesti.

3. Tärkeimmät työkalut valmiiksi viritettynä.

Kauppasi ei pärjää ilman nykyajan markkinoinnin työkalupakkia. Shopifyssä on vakiona paljon kauppiaan tärkeimpiä työkaluja. Lisäksi olemme kartoittaneet yleisimmät ja tärkeimmät applikaatiot, joilla ominaisuuksia voidaan laajentaa.

Asiakkaita, jotka ovat valinneet meidät:

Verkkokauppa-referenssejämme logoseinä

Apunasi
verkkokauppojen
asiantuntijat

 

Olemme tehneet itse verkkokauppaa eri tuotteilla usean miljoonan euron edestä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Verkkokauppiaina toimiessa havaitsimme, mitkä tekijät muodostuvat tärkeiksi, kun liiketoiminta kasvaa ja kehittyy. Omakohtaisen kokemuksemme myötä ymmärrämme verkkokauppiaan, myyjän ja markkinoijan sekä kuluttajan arkea.

Verkkokauppoja rakentaessa hyödynnämme omia sekä asiakkaidemme kokemuksia ja tekemäämme yli 600 verkkokaupan tutkimusta. Seuraamme jatkuvasti maailman isoimpien verkkokauppojen kehitystä, ja nappaamme niistä parhaat käytänteet asiakkaidemme verkkokauppoihin.

Kun valitset Eecon, tiimisi kuuluu yli 20 kivenkovaa koodaria eli #haamujengi.

eeco_shopify_verkkokauppa_kuva

Mitä Shopify-verkkokauppa meidän kautta tarkoittaa?

Käyttöönottoprojektimme sisältää aina seuraavat toimenpiteet:

 • Premium-teeman käyttöönotto
 • Teeman muokkaaminen yrityksen brändin mukaiseksi (fontit, värit yms.)
 • Asetuksien tekeminen ja Shopify-tilin perustaminen
 • Tuotteiden vienti verkkokauppaan
 • Käytettävän navigaation suunnittelu & rakentaminen
 • Sovittujen sovellusten asentaminen ja käyttöönotto
 • Sosiaalisen median ja markkinointikanavien syötteiden tekeminen
 • Veroasetukset
 • Kieliasetukset sovitun mukaisesti
 • Analytiikan käyttöönotto
 • Koulutus
eeco_shopify_verkkokauppa_kumppaniksi

Miksi Eeco Shopify-kumppaniksi:

 • Yli 20 henkilön verkkokauppatiimi, joka elää ja hengittää verkkokauppaa
 • Oma verkkokauppiaskokemus, joka auttaa meitä ymmärtämään sinun haasteitasi
 • Tuki ja turva, sekä kumppani integraatioissa ja jatkokehityksessä
 • Kokoamme Shopify-verkkokaupat käyttäen vain tunnettuja teemoja ja lisäosia
 • Shopify pyrkii tarjoamaan paljon asioita ja asetuksia kauppiaille itse käytettävissä, joten kumppanilla on syytä olla niin design-, koodi- ja verkkokaupan liiketoiminnallista osaamista

Mitä käyttöönotto ei sisällä?

• Tuotetekstien kirjoittamista tai tuotedatan tekemistä.
• Tuotekuvien ottamista.
• Sisällöntuotantoa tai markkinointitoimenpiteitä.

Lataa veloitukseton checklist

Onko verkkokaupassasi tämän hetken tärkeimmät ominaisuudet?
Tarkista tilanne ja kerää talteen vinkit!

 • Lähettämällä lomakkeen, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme kuvaamalla tavalla.

Case
Japa

 

 • Lisävarusteet ja varaosat helposti ostettavaksi verkkokaupasta
  Tilausmäärät ovat kasvaneet yli 20 %. Lisäksi koneista tulee myyntikelpoisia liidejä kaksinkertainen määrä aiempaan verrattuna.
 • Verkkokauppa, joka on helppo laajentaa kansainvälisille markkinoille
  Verkkopalvelu tehtiin ensin suomeksi ja englanniksi. Nyt julkaisuun on menossa lisäksi saksankielinen versio. Kansainvälisiltä sivuilta ohjataan myyntikelpoiset liidit jälleenmyyjille.
 • Toteutuksessa painottuivat tyylikäs ja kilpailijoista erottuva ulkoasu sekä helppo mobiilikäyttökokemus
  Koneita ostaessa kuluttajat haluavat vertailla laitteita hartaasti, joten verkkokaupan ostokokemus on tärkeä osa brändimielikuvaa.

Käyttöönottoprojektin jälkeen hallussasi on käyttövalmis verkkokauppa

Icon tilaus

1. Tilaus ja sopimus

Icon aloituspalaveri

2. Aloituspalaveri

3. Tuotedata

Icon graphic design

4. Graafinen suunnittelu

Icon tekninen toteutus

5. Tekninen toteutus ja integraatiot

icon testaus

6. Testaus ja julkaisu

Käyttöönottoprojektin jälkeen käytössäsi on ilmeesi mukainen, käyttövalmis verkkokauppa. Voit keskittyä itse myyntiin, markkinointiin ja liiketoimintasi kehittämiseen! Käyttöönottoprojektin kustannukset lähtevät meillä 7500 € ylöspäin. Shopifyn kuukausimaksut ovat 29 – +2000 € / kk riippuen valitusta tasosta sekä käytettävistä applikaatioista. Tämän lisäksi Shopify veloittaa komissiota tasosta riippuen 0,25 – 2 %. Nämä kulut maksetaan suoraan Shopifylle.

Case
Jyväs-Caravan

 • Tuloksia
  Verkkokaupan myynti on kasvanut esimerkiksi alkuvuoden 2021 aikana yli 200 % verrattuna alkuvuoteen 2020. Myös konversioprosentti on uuden kaupan myötä parantunut n. 42 % ja keskiostos kasvanut 25 %. Eli uudistusta voidaan pitää poikkeuksellisen onnistuneena!
 • Verkkokaupparatkaisu, joka tukee myös jatkokehitystä
  Jatkossa uusien toiminnallisuuksien käyttöönotto on nopeampaa ja helpompaa, sekä ylipäätään mahdollista. Myös automaatiotyökalun käyttöönotto mahdollistuu uuden alustan myötä ja verkkokauppaa voidaan kehittää eteenpäin kun liiketoiminta kehittyy.
 • Integraatiolla tehostetaan prosesseja
  ERP-integraatio helpottaa ja nopeuttaa Jyväs-Caravanin prosesseja kun asioita ei tarvitse tehdä useassa paikassa montaa kertaa vaan data siirtyy eri järjestelmien välillä. Integraatio on mahdollistanut verkkokaupan skaalautumisen.

Shopifyn etuja:

 • Shopify on SaaS-palvelu, joka skaalautuu tarpeen mukaan. Palvelinkulut ja tietoturvapäivitykset sisältyvät Shopifyn kuukausiveloituksiin.
 • Shopify on nopeasti kasvata alusta. Shopifytä käyttää miljoonat verkkokauppiaan ympäri Maailman, joten alusta tuskin on häviämässä.
 • Satoja applikaatioita, joilla laajennat verkkokauppasi toiminnallisuuksia. Koska Shopify on todella suosittu alusta niin uusia toiminnallisuuksia tuovia applikaatioita kehittää satoja yrityksiä. Applikaatioilla saat kuukausimaksua vastaan nopeasti uusia ominaisuuksia.
 • Kattavat rajapinnat ja paljon valmiita integraatioita useisiin eri alustoihin ja ohjelmiin.
 • Kauppiasystävälliset käyttöliittymät, jotka on suunniteltu tavalliselle verkkokauppiaalle eikä IT-henkilöille.

Case
Alpa

 • Verkkokaupat kansainvälisille markkinoille
  Alpa lähti tavoittelemaan kansainvälistymistä, joten toteutimme sille englanninkielisen verkkokaupan. Lisäksi teimme erikseen Ruotsiin räätälöidyn version, jossa huomioitiin markkinan verot, maksutavat ja toimitustavat.
 • Hallitumpaa jatkokehittämistä
  Verkkokauppaa oli kehitetty aikaisemmin ”leikkaa ja liimaa -periaatteella”, joten teknistä kehitystä tarvittiin. Teimme kaupan uusiksi, joten jatkokehitys on hallittua ja sitä voidaan tehdä halutessa markkinoittain.

Verkkokauppasi laajenee rajattomasti Shopifyn applikaatioiden avulla

Yksikään liiketoiminta ei ole samanlainen. Siksi myös verkkokaupan jatkokehityksen pitää olla joustavaa.

Shopifyssä on todella laaja määrä vakiotoiminnallisuuksia, joilla useimmat verkkokauppiaat pääsevät liikenteeseen ja voivat pärjätä myös useiden miljoonien liikevaihtoluokkiin. Shopifyn kasvaneen suosion myötä, siihen löytyy kuitenkin valtava määrä kolmannen osapuolen tekemiä lisäosia, joiden käyttöönotolla saa nopeasti käyttöön uusia toiminnallisuuksia. 

Lisäosien avulla verkkokauppasi laajenee käytännössä rajattomasti. Et siis tarvitse uusien ominaisuuksien käyttöönotolle pitkiä projekteja.

eeco_shopify_verkkokauppa_applikaatiot

Case
Ahosen Taimisto

  • Verkkokauppa seuraavalle tasolle
   Verkkokaupan rooli on ollut Ahosen Taimistolla jo pitkään merkittävä. Aikaisemmin käytössä olleen verkkokauppa-alustan rajat tulivat kuitenkin vastaan. Siksi yritys halusi ratkaisun, jota voi jatkokehittää helposti. Uuden verkkokaupan myötä Ahosen Taimisto sai käyttöönsä toiminnallisuuksia, joita oli kaivattu jo vuosien ajan.
  • Helpompaa ja nopeampaa kauppiastyötä
   Uuden verkkokaupan avulla Ahosen Taimisto pystyy rakentamaan joustavasti kampanjoita ja muokkaamaan esimerkiksi etusivua niiden mukaiseksi. Myös tuotteiden hallinta helpottui merkittävästi.
  • Parempi ostokokemus loppuasiakkaalle
   Tuotehakuun panostetiin paljon, sillä siinä oli aikaisemmin ollut ongelmia. Uuden hakutoiminnallisuuden avulla asiakas löytää tuotteet helposti ja tuotekategorioiden selaus on intuitiivista. Julkaisun jälkeen verkkokauppa on kasvanut merkittävästi, jopa kymmeniä prosentteja.

   

  Case
  Four Reasons

  • Yksi alusta palvelee kaikkia eri kohderyhmiä
   Verkkopalvelun asiakkaina on kuluttajat, nykyiset omat jälleenmyyjät / kampaamot sekä potentiaaliset uudet asiakkaat, myös kansainvälisesti. Kaikkia näitä kohderyhmiä pystytään palvelemaan yhden alustan avulla.
  • Verkkokauppa, joka mahdollistaa myynnin myös jälleenmyyjille
   Verkkokaupan avulla Four Reasons pystyy tarjoamaan myyntialustan myös kampaamoasiakkailleen.
  • Verkkovalmennukset samassa järjestelmässä
   Alustaan toteutettiin myös mahdollisuus ostaa ja käydä verkkovalmennuksia. Valmennuksissa käytössä kaikki eri sisältötyypit ja lisäksi niiden yhteydessä voidaan myydä tuotteita.
  Ota yhteyttä myyntiin:
  Sani Hassinen

  Sani Hassinen
  Myynti
  045 7877 5807 | sani.hassinen@eeco.fi

   

  Matti Ikäläinen

  Matti Ikäläinen
  Myynti- ja markkinointijohtaja
  040 569 4697 | matti.ikalainen@eeco.fi

  Kysy lisää verkkokaupoista:
  Lähettämällä lomakkeen, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme kuvaamalla tavalla.