Tehokasta digimarkkinointia verkkokaupoille

Palveluvalikoimamme ja osaamisemme laajentuivat keväällä verkkokauppojen ja markkinoinnin automaatioiden lisäksi digimarkkinoinnin muillekin osa-alueille, kun Eeco liittyi osaksi Fonectan vahvaa asiantuntijaporukkaa. Asiakkaamme voivat jatkossa hyödyntää toimintansa tueksi sujuvasti myös Fonectan tarjoamia digimarkkinoinnin palveluita. 

Verkkokauppa on olennainen osa yrityksen liiketoimintaa, ja mm. verkkolöydettävyyden ja mainonnan keinoin voimme nyt yhdessä auttaa asiakkaita verkkoliiketoiminnan koko ostopolussa aina asiakkaiden löytämisestä verkkokaupan kassalle asti. Lue lisää palveluista alta! 

Google-mainonnalla nopeasti tulosta

Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita Google Shopping, hakusana– tai displaykampanjoita. Keskitymme kasvattamaan verkkokauppasi tuotteiden tai palvelujen näkyvyyttä parhaiten tuottavissa hauissa tai parhaiten tuottaville kohderyhmille. Google-mainonnalla saat nopeasti tuloksia kustannustehokkaasti.

Google-mainonta

LinkedIn-mainonta tavoittaa B2B-päättäjät

LinkedIn on tehokkain kanava tavoittamaan B2B-päättäjät. Autamme löytämään kohdeyleisösi ja viestimään heille kanavan suosimalla tavalla. Fonecta on Suomen ainut virallinen LinkedIn-kumppani ja hyödynnämme tätä osaamista vaikuttavaan päättäjäviestintään.
LinkedIn-mainonta

Facebook- ja Instragram-mainonta sitouttaa kohderyhmäsi

Jopa 90 % Instagram-käyttäjistä seuraa palvelussa yrityksiä – eikä siis vain yksittäisiä ihmisiä, mutta vain kolmasosa yrityksistä hyödyntää tätä potentiaalista ostajakuntaa tehokkaasti. Facebook-mainonnan avulla hyödynnät myös Instagramin mainostusmahdollisuudet!

Facebook- ja Instagram-mainonta

Ohjelmallinen ostaminen mahdollistaa tarkan mitattavuuden ja tuloksellisuuden

Ohjelmallisen ostamisen avulla voimme ostaa kohdennettua mainostilaa kaikille tutuista sivustoista. Viestin toistaminen useassa kanavassa tunnetusti parantaa mainontasi tehoa. Hyödynnämme täällä sekä oman yleisösi dataa että ostettuja valmisyleisöjä.
Ohjelmallinen ostaminen

Ammattitaidolla toteutettu mainonta tuottaa tuloksia

Yhdessä Fonectan kanssa autamme verkkokauppoja saamaan kaiken hyödyn irti verkkoliiketoiminnasta aina asiakkaiden löytämisestä verkkokaupan kassalle ja asiakaspitoon asti. Valitaan yhdessä parhaat kanavat, joilla tavoitat oikeat kohderyhmät verkkomainonnan avulla. 

Lue lisää mainonnan ratkaisuista