Case Puhdistamo / Pureness

Suomen ensimmäinen superfoodbrändi

Case Puhdistamo / Pureness

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi (perustettu 2009) ja se tunnetaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun. Tämän laadun täytyy näkyä myös verkkokaupassa. Puhdistamo myy tuotteitaan marketeissa, erikoisliikkeissä ja oman verkkokauppansa kautta. Vuonna 2020 he päättivät laajentaa toimintansa kansainväliseksi, alkaen Ruotsista.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2017 verkkokaupan myynnin edistämisestä sekä markkinoinnista. Verkkokaupan osuutta myynnistä on saatu kasvatettua tasaisesti yhteistyön alusta lähtien. Vuonna 2020 Puhdistamo päätti lähteä kansainvälisille markkinoille ja yhteistyömme laajentui myös verkkokaupan tekniseen toteutukseen WooCommerce-alustalle.

Huhtikuussa 2020 julkaistiin kuluttajille suunnattu Pureness.se.
Tällä hetkellä teemme jatkuvaa kehitystyötä verkkokauppaan sekä vastaamme yhä verkkokaupan myynnin kehittämisestä. Lisäksi uusien mahdollisesti avattavien markkinoiden kauppojen tekeminen on suunnitelmissa.

Joni Inkinen

”Yhteistyö alkoi vuonna 2017 ja siitä lähtien yhteistyötä on saatu jatkuvasti kehitettyä ja myyntiä kasvatettua. Hommat on sujuneet mallikkaasti ja asiat menevät nopeasti eteenpäin!”
– Joni Inkinen, Kaupallinen johtaja, Puhdistamo

Casen

pääpointit

  • Skaalautuva, kansainväliseen kauppaan sopiva alusta
    Erilaiset markkinat vaativat erilaisia lähestymistapoja ja esimerkiksi eri maksu- sekä toimitustapoja. WooCommercen avulla pystymme räätälöimään markkinakohtaiset kaupat helposti.
  • Viimeisimmät markkinoinnin ja myynnin työkalut tehokkaaseen käyttöön
    Uuteen kauppaan otettiin käyttöön mm. Google ja Instagram Shoppingit, Google Schemat mm. tuotekorttien ja reseptien osalta. Lisäksi kauppaa suunnitellessa kiinnitettiin erityisesti huomiota lisämyynnin tekemiseen ja helppoihin kampanjoiden tekemiseen.
  • Mobiilikäytettävyys prio 1
    Suuri osa liikenteestä tulee sosiaalisen median kanavien kautta, joten mobiililaitteille optimoitu käyttökokemus ja ostoprosessi oli suunnittelussa erittäin korkealla prioriteeteissä.
Ota yhteyttä myyntiin

 

 

Matti Ikäläinen

Matti Ikäläinen
Myynti- ja markkinointijohtaja
040 569 4697 | matti.ikalainen@eeco.fi

 

Sani Hassinen

Sani Hassinen
Myynti
045 7877 5807  |  sani.hassinen@eeco.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Lähettämällä lomakkeen, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme kuvaamalla tavalla.
  • Lähettämällä lomakkeen, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme kuvaamalla tavalla.
Back to top