Case Alpa

Laadukkaita alpakanvillatuotteita

Jyväskylästä maailmalle

Case Alpa

Alpa Finlandia Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, joka valmistaa alpakan villasta laadukkaat, pehmeät ja vastuullisesti tuotetut neuleet. Alpan liikevaihto oli vuonna 2018 1,3 miljoonaa euroa. Verkkokauppa on Alpan tärkein myyntikanava.

Alpa päätti nostaa verkkokaupankäynnin heti kerralla ammattimaisempaan suuntaan ja valitsi meidät kumppaniksi syksyllä 2019. Uusi kauppa on nopea, helppokäyttöinen ja jatkossa uusien ominaisuuksien käyttöönotto on helpompaa ja hallitumpaa. Myös ulkoasu päivitettiin. Toteutimme myös omat verkkokaupat Ruotsiin ja kansainvälisille markkinoille.

Casen

pääpointit

  • Omat verkkokaupat Ruotsiin ja kansainvälisille markkinoille
    Alpa päätti lähteä kansainvälistymiseen tosissaan ja tästä syystä teimme Ruotsiin räätälöidyn verkkokaupan sekä englanninkielisen muille maille suunnatun verkkokaupan. Ruotsin kaupassa on otettu huomioon markkinan verot, maksutavat ja toimitustavat.
  • Hallitumpaa jatkokehittämistä
    Verkkokauppaa oli kehitetty ”leikkaa & liimaa” periaatteella, joten teknistä velkaa oli syntynyt paljon. Teimme kaupan uusiksi ja nyt jatkokehitys on hallitumpaa ja sitä voidaan tehdä halutessa markkinoittain.
Ota yhteyttä myyntiin

 

 

Matti Ikäläinen
Myynti- ja markkinointijohtaja
040 569 4697 | matti.ikalainen@eeco.fi

 

 

Sani Hassinen
Myynti
045 7877 5807  |  sani.hassinen@eeco.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Takaisin ylös