Shopify Web Developer

Olemme laajentamassa verkkokauppojen alustatarjontaa myös Shopifyyn. Ei olla sen kanssa ihan hirveästi oltu vielä tekemisissä, niin sen takia tarvitaan porukkaan mukaan joku joka osaa enemmän.

Tavoitteenamme on olla paras verkkokauppojen toimittaja ja uskomme reseptin siihen olevan hyvin yksinkertainen: tyytyväinen, ammattitaitoinen ja vastuuta kantava tiimi.

Kiinnostus verkkokauppoja kohtaan on tärkeää ja lisäksi pitäisi löytyä myös seuraavaa:

  • 1-5 vuoden kokemus Shopify kauppojen tekemisestä
  • Ymmärrät prosessien arvon
  • Liquid
  • CSS
  • Git

Tulet osaksi perustettavaa Shopify-tiimiä. Vielä ei tiedetä tarkkaan ketkä tulevat olemaan sinun tiimikaverisi, mutta ollaan tähänkin asti pidetty huolta siitä, että työporukka on priimaa. Joten tämä positio on ehdottomasti sinua varten, mikäli haluat olla rakentamassa uutta hyvän jengin kanssa.

Ps. Meillä on toimistot Tampereella ja Helsingissä, mutta pääasiassa etänä tässä on hommia viimeiset 1,5 vuotta tehty ja niin tulee varmasti olemaan jatkossakin. Satunnaisia tarpeita toimistovisiiteille voi kuitenkin ilmetä.

Jos kiinnostaa, niin toimi näin:

Pistä hakemus tuleen maililla, sen mukana palkkatoive ja proggiksia, joita olet aikasemmin ollu toteuttamassa. Osoite on jani.taiminen@eeco.fi. Laita viestin otsikoksi “Shopify Developer 2021”.

Lisäksi: Hyvän tyypin osuessa kohdalle olemme nopeita liikkeissämme eli arvostamme, jos pystyt aloittamaan mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja voi kysellä Janilta:
jani.taiminen@eeco.fi
+358 40 7306473